Wie is Hou Engineering?

Hou Engineering is een jong en flexibel technisch adviesbureau. Onze activiteiten richten zich op de gas- en olieproductie en de petrochemie. Onze specialisten staan onder leiding van een ervaren engineer die zijn sporen heeft verdiend in de gas- en olieproductie industrie, on- en offshore, en de petrochemische industrie. Voor elk project zetten we de juiste mensen in, om de werkzaamheden binnen de afgesproken tijd en kwaliteit te realiseren. Zowel grote projecten, eenvoudige problemen en alles wat daar tussen zit. Ze vormen voor ons team een uitdaging. Wij werken binnen de veiligheids- en kwaliteitsnormen van de opdrachtgever. Daarbij maken we gebruik van up-to-date databases.

Wat kan Hou Engineering voor u doen?

Maintenance Engineering

Zowel totaal- als deelopdrachten kunt u bij ons terecht. Zie diensten voor meer informatie over onze dienst: maintenance engineering.

Projectmanagement

Dagelijkse coördinatie van technische en logistieke zaken, het verzorgen van de voortgangsrapportage, bijhouden van de planning en project archivering. Zie diensten voor meer informatie over onze dienst: projectmanagement.

Software ondersteuning

Technische software ondersteuning van het midden- en kleinbedrijf, industrie en zakelijke dienstverlening, zowel voor gebuikers- als systeemsoftware. Zie diensten voor meer informatie over onze dienst: software applicaties.

Advies & ondersteuning

Adviseren over efficiënter onderhoud en ondersteuning met hedendaagse technologieën. Bijvoorbeeld de administratie uitvoeren met behulp van tablet en/of smartphone. Cloud based oplossingen en meer. Zie diensten voor meer informatie over onze dienst: advies & ondersteuning.
Nederlands